A biztonságos vásárlás garanciája eTrusted Shops

A Questprofile.hu-nál fontos számunkra a legmagasabb színvonalú szolgáltatás. Szeretnénk, ha a vásárlás üzletünkben kellemes és kényelmes élmény lenne az Ön számára. Ezért vezettük be az eTrusted Shops biztonságos vásárlási garanciát!

Mi az eTrusted Shops tanúsítvány?

Az eTrusted Shops 1999 óta Európa legnépszerűbb minőségi pecsétje, amelyet megbízható online boltoknak ítélnek oda. A tanúsítvány nem csak azt tanúsítja, hogy a nálunk történő vásárlás teljes biztonságban zajlik, hanem további garanciát is jelent Önnek, mint vásárlónknak.

Mit nyer az eTrusted Shops garanciájával?

Az eTrusted Shops tanúsítvány garantálja a biztonságos vásárlást - ha már egyszer tranzakciót hajtott végre, egyetlen kattintással ingyenes biztosítást kap a vásárlásához az üzletünkben. Ez azt jelenti, hogy a Trusted Shops GmbH megbízható partnerként ismert el minket, és 10.000 Lengyel zloty pénzvisszafizetési garanciát biztosít a vásárlásra. A garancia automatikusan kiterjed az üzletben történő minden jövőbeli vásárlásra is, ezen összeg erejéig. A garancia a vásárlási adatokra 30 nap.

Miért kínálunk vásárlási védelmet?

Megbízható vállalat vagyunk, amely több mint 20 éve van jelen a piacon. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat vásárláskor. Ez különösen igaz azokra az emberekre, akiknek nincs sok tapasztalatuk az online vásárlásban, nem ismerik a márkánkat, vagy nagy értékű terméket vásárolnak. A biztonságos vásárlás garanciája további megerősítése a hitelességünknek. Vásárlóként 101%-os bizonyossága van arról, hogy ellenőrzött és megbízható üzlet vagyunk, mivel csak ilyen cégek kerülnek be az eTrusted Shops programba.

Hogyan használhatom az eTrusted Shops biztonságos vásárlási garanciáját?

 1. Vásárlás után válassza az "Ingyenes vásárlási védelem" feliratú gombot. Miután rákattintott a gombra, a Trusted Shops küld egy e-mailt, amelyben tájékoztatja Önt arról, hogy a garancia aktiválódott.
 2. Az e-mail a garancia aktiválásáról szóló visszaigazolást tartalmazza a szükséges információkkal, mint például a garancia száma, a lejárati dátum, a biztosítási összeg és a rendelés összege. Az e-mail tartalmaz egy linket is, amely segítségével aktiválhatja a garanciafiókját, és létrehozhat egy jelszót.
 3. A Trusted Shops egy héttel a garancia lejárta előtt felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze, nem merült-e fel probléma a vásárlás során.

Mi különböztet meg minket, mint megbízható eTrusted Üzleteket?

 • 100%-ban megbízható vállalat - valódi azonosítás és azonnali ügyfélkapcsolat
 • Személyes adatainak védelme és biztonsága
 • Több mint 100, a fogyasztói jogok betartásával kapcsolatos minőségi kritériumnak felel meg, amelyet a Trusted Shops GmbH által végzett jogi ellenőrzés is megerősített.
 • Átlátható ajánlat, barátságos tájékoztatás az árakról és a szállítási módokról
 • Egyértelmű és jogkövető felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek
 • Biztonságos fizetési módok
 • 60 napos visszaküldési és elállási jog
 • Magas fogyasztói értékelés és nagyon jó visszajelzések
 • Garantált visszatérítés a vásárlásra 10 000 PLN összeghatárig

eTrusted Shops Megbízható felülvizsgálati rendszer

Az eTrusted Shops egy visszajelző rendszer is, ahol a vásárlók valós, hiteles véleményét mutatjuk be. Csak olyan emberek mondhatják el véleményüket, akik vásároltak már nálunk, így amikor egy véleményt olvasol a boltunkról, biztos lehetsz benne, hogy az valódi vásárlóktól származik.

To Top