Rólunk

Üdvözöljük a QUEST®- Lengyelország legnagyobb PVC profil gyártójának weboldalán. Termékeinket az általános építőiparban és a belsőépítészetben használják.

Kínálatunkban megtalálható a kereskedelmi padlóburkolatok lerakásához szükséges szegélylécrendszer, a szegélylécek széles választéka, lépcsőprofilok, valamint falszögek és sok más, a felújítási munkákat megkönnyítő termék.
Kérésre egyedi megrendeléseket is megvalósítunk szokatlan termékekből különböző méretekben.

Termékeinket kiváló minőségű alapanyagokból és a legújabb európai technológiák alapján gyártjuk, így megfelelnek a szigorú nyugati minőségi előírásoknak.

Szeretnénk, ha elégedett lenne az üzletünkben történő vásárlással, ezért mindent megteszünk, hogy részletes leírást adjunk termékeinkről.
Reméljük, hogy termékeink minősége, valamint a hatékony és professzionális kiszolgálás teljes mértékben megerősíti az Ön bizalmát, és lehetővé teszi számunkra egy tartós együttműködés kialakítását.

Nem talált semmit honlapunkon? Szeretne többet megtudni a termékről? Keres egy terméket az ügyfele számára? Nagy mennyiségre van szüksége? Írjon nekünk!

 

To Top