FIZETÉSI MÓDOK

A QUEST®-nél a bevált és biztonságos fizetési módokra koncentrálunk, amelyeknek köszönhetően gyorsan és problémamentesen fizetheti ki megrendelését. Ellenőrizze, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az üzletben, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.


STRIPE
Használja ki a globális platform előnyeit, amely a legjobb fizetési módokat kínálja – beleértve a hitel- és betéti kártyákat. Ön kiválasztja az Önnek megfelelő opciót, majd az egyértelmű utasításoknak köszönhetően gyorsan és biztonságosan végrehajthatja a tranzakciót a megrendelésére.


HITELKÁRTYA
Fizesse megrendelését hitelkártyával vagy bankkártyával. Csak adja meg a rajta található adatokat (kártyaszám, lejárati dátum, CVV/CVC kód) és a fizetés automatikusan véglegesítésre kerül az engedélyezés után azonnal. Ez egy kényelmes és gyors módja, mert nem kell sehol sem bejelentkezni, sem regisztrálni.


LINK – GYORS FIZETÉS
Miután egyszer elmentette fizetési adatait, a kártyája, címe és telefonszáma automatikusan hozzáadásra kerül. A vásárlás megerősítése előtt megtekintheti a rendelés részleteit.


APPLE PAY
Könnyen és biztonságosan fizethet, ha Apple-eszközöket használ. Csak használja a fizetési kártya Apple Wallethez való hozzáadásának lehetőségét (csak egyszer kell megtennie), és a vásárlás befejezésekor válassza az Apple Pay lehetőséget. Touch ID, Face ID vagy jelszó használatával engedélyezi a tranzakciót, és kész.


GOOGLE PAY
A Google által létrehozott fizetési mód, amellyel egyszerűen és kényelmesen fizetheti ki megrendelését. Mindössze egy Android-eszközre van szüksége, és ez az opció megjelenik a kosarában. Jelentkezzen be Google-fiókjába, és válassza ki a Google Payhez rendelt fizetési kártyát (vagy ad hozzá egy újat). Ezután megerősíti a rendeléssel kapcsolatos adatokat, engedélyezi a fizetést és a rendelés kifizetése megtörtént.


BANKI ÁTUTALÁS
Végezzen banki átutalást az alábbi adatok segítségével.

SYNTIOS sp. z o.o.
ul. Przylep - Zakładowa 5
66-015 Zielona Góra

PL09 1090 1535 0000 0001 5303 0559
SWIFT: WBKPPLPP
Átadás címe: rendelési szám

A csomagot a fizetés beérkezése után azonnal elküldjük Önnek.


UTÁNVÉTELES FIZETÉS
A csomag átvételekor is fizetheti megrendelését.


✉️ [email protected]
Írjon, ha kérdése van a fizetéssel kapcsolatban, vagy bármilyen probléma merül fel. Ügyfélszolgálati irodánk készséggel segít Önnek.

To Top